Workshops & Advies

 

Werken aan wereldburgerschapseducatie in de klas is complex en niet vanzelfsprekend. Kleur Bekennen biedt daarom ter ondersteuning verschillende laagdrempelige workshops aan op school, bijvoorbeeld in het kader van een pedagogische studiedag. 

 

Onze School Wereldwijs (workshop)

'Onze School Wereldwijs' is een unieke en interactieve workshop die leerkrachten en directies een antwoord geeft op alle prangende vragen omtrent wereldburgerschapseducatie. Dankzij het 'Metroplan voor Wereldburgers' wordt het eenvoudiger om samen met jouw collega’s te overleggen over hoe wereldburgerschap klas- en vakoverschrijdend aan bod kan komen. Het Metroplan staat dan ook centraal in deze workshop. 

 

Binnenkort: nieuwe workshop rond draagvlakversterking voor wereldburgerschap op school (workshop)

Onze educatieve medewerkers werken momenteel aan een nieuwe workshop rond dit thema. We brengen jullie vanzelfsprekend op de hoogte zodra deze workshop in ons aanbod wordt opgenomen. 

Heb je interesse in één van deze workshops? Contacteer een Kleur Bekennen medewerker in jouw provincie. 

 

Vragen, advies & begeleiding

Ook voor andere vragen, advies & begeleiding in verband met wereldburgerschapseducatie kan je bij onze educatieve medewerkers terecht. Zij kunnen jouw vraag snel telefonisch of via e-mail beantwoorden, komen langs op school of verwelkomen je graag in één van onze provinciale documentatiecentra waar je gratis educatief materiaal kan ontlenen.